HTML

John Preston harca a Prozium ellen

John Preston vagyok. Tetragrammaton egyház Grammaton rendjébe tartozó első osztályú pap. A Gun Kata mester, kiemelkedő eredményekkel az érzés bűnözők elleni harcban. Libriát szolgálom.

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • John Preston: @brummnarcisz: jelenleg nincs amiért úgy gondoljam, hogy nem ő volt. Avagy "innocent until proven ... (2011.05.13. 17:30) A nagymellű szöszi
  • John Preston: közöd? (2011.03.24. 20:35) Holnap eljön velem Faith|ess koncertre!
  • Phoenix_zen_26 (törölt): @John Preston: Szija J.P! Véletlenül bukkantam az oldaladra, és pár bejegyzést el is olvastam. Ol... (2011.01.04. 02:08) Új nap, új hold
  • John Preston: Nyílván poén volt :) (2010.04.25. 08:32) És bazmeg megint a zsidók jártak jól
  • John Preston: Félig-meddig. Közben kiderült, és elkezdett is szétesni a zenekar... Szerencsére, nem tőlem ment... (2010.03.31. 22:20) Nehéz száj

Idézetek

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

0rsika (1) 3rag0n (2) a (31) adakozás (1) adr| (3) adr|enn (1) ag| (1) ag|ka (2) ajándék (1) álmok (4) an|ta (9) apám (1) a|\|tón|a (4) b (3) balhé (1) ballagás (1) basszus (25) bemutatkozás (1) betegség (2) boldogság (7) buli (16) busz (2) cd (1) csajok (70) család (1) cset (8) csók (1) csoki (1) csomag (1) d (5) dj (1) dor4 (2) dvd (2) d|tta (2) e (32) ebéd (7) édesség (1) előkerülés (1) emlékek (2) encs| (4) ereklye (1) er|k4 (1) eső (1) este (44) eszt3r (4) év4 (1) evel|n (1) e mail (2) e||us (20) f (3) fagyizás (1) falu (1) fénykép (1) film (2) forrócsoki (1) G (2) g (29) g4b| (2) gitár (1) gondolkodom (25) gr3t| (1) haiti (1) hajléktalanok (1) helyzetjelentés (15) i (3) iwiw (1) j (1) jobbik (1) k (6) k4ta (2) kávé (5) költözés (5) koncert (3) k|nga (2) k|tt| (2) l (2) lánchíd (1) levél (4) m (2) méri (1) mese (1) mikroblog (1) mozi (3) msn (24) munka (2) n (8) nor4 (1) nyomozás (1) n|k| (3) o (1) park (1) pénz (2) politika (2) r (12) rák (1) randi (19) rászorulók (1) reb3ka (2) reggel (1) részegenblogolok (6) rólam (1) séta (2) sexchat (2) sms (11) sokk (1) sz (5) szakítás (3) szandra (1) szex (5) szivárvány (1) szülinap (4) szünet (2) sz|lvi (3) t (8) tanga (1) társkereső (2) tea (3) teázás (2) telefon (4) telefonálás (3) titok (2) t|a (7) utazás (2) v (4) vacsora (9) vallomás (3) változás (1) vergődés (11) vers (1) vidék (1) vonat (1) v|x| (1) zene (3) zs (2) zsuzsi (2) Címkefelhő

A kérdés mindig a miért

2008.09.26. 07:40 John Preston






























 

Így a 25 felé közeledve elgondolkodom azon, hogy tényleg erőteljesen homok van a rendszerben. Ma is ráébredtem, hogy tényleg már csak a következő 5 évet kell kibekkelnem valahogy, és esetleg még szóba is fognak állni velem a lányok.

Nem, nyílván a kép nem ennyire sötét. De sajnos, mindenképpen megfigyelhető egy jelenség, ami a 20-on fellüli korosztályra jellemző. Méghozzá az, hogy vagy a fiatalabb korosztályt preferálják, vagyis a 18 éveseket, ami lassan a pedofília határait feszegeti. A másik véglet pedig, amikor a 30 felettiekért olvadnak.

Sokáig azt hittem, hogy velem van a baj, de nyitott szemmel körbenéztem, főleg a budapesti éjszakai életben, és általában mindehol ahova járok. A téziseim pedig igazolódnak.

Mi a különbség köztem, és egy 30 as pasi között? Az hogy 6-7 év? Ezen kívül? Semmi más. Nem vastagabb a tárcájuk, sőt. Nem laknak szebb házban, nincs jobb dumájuk, nem járnak flancosabb ruhákban...

Akkor, mi a különbség? Tapasztaltabb nálam? Többet tud az életről mint én? Nem hiszem. Úgy tűnik le kell tagadnom a korom.

A kedvencem az, amikor odajönnek hozzám egy szórakozóhelyen, és a beszélgetés elején kiderül, a korom, és egészen gyorsan vége is lesz a diskurzusnak.

A kérdés már csak az, hogy a következő 6-7 évben mit csináljak, ha már merek annyira komoly lenni, hogy kinőttem, a "minden este b*sszunk be, mindig másik csajt vigyünk el, és miután hazament dobjuk ki a számát" korszakból.

Sajnos a két véglet tényleg ez, hogy vagy csak egy estére akarnak valamit, vagy pedig a harmicas korosztályra indul be a nyál elválasztásuk.

Az egyik belvárosi helyen beszélgettem az egyik nagyon jó fej, és belevaló pultos lánnyal, és mondta, hogy fogadjam el, hogy minden nő kurva. Ez így elsőre meghökkentett. De, a kérdés ebben megint csak nem az, hogy igaz-e - mert sajnos az - hanem, a kérdés mindig a miért. Miattunk, mi tettük őket ilyenné. Amikor egy férfi a párjával, barátnőjével sétál, nem azok után fordulunk meg, aki csadorban járnak, hanem akiken fél tenyérnyi ruha van.

Tagadhatatlan a dologban a felelősségünk. Vajon a folyamatot meg akarjuk-e fordítani, vagy jó nekünk, hogy egy szórakozóhelyen lévő hölgyeket a ruházatuk alapján lassan nem lehet megkülönböztetni a piros lámpás negyedben dolgozótól - oké, tudom, hogy nálunk még nincs.

Ezen kívül még itt vannak a különböző erőteljesen figyelem felkeltést célzó kozmetikai ipar által kínált vizuális gyönyörök, mint az implantátumok, a nagyobbítások, a kissebbítések, az átszabások, a szőrtelenítések és minden amihez közve van a szikének. És ezt mind miért? Hogy figyelmet keltsenek a vadászokban...

Elkezdtem töprengeni rajta, hogy mikor törént ez a változás, mikor fordult ki a világ ennyire önmagából, mikor billent át a mérleg, hogy többet ér egy numera, egy kapcsolatnál. Szerintem a torzulás most is zajlik, sőt gyorsul. Mivel a média tolja az arcunkba, hogy milyen jó a szingli életforma.

Szerintem a folyamat valahol ott indult, amikor a hölgyek évezredes küzdelem révén kivívták maguknak a kvázi egyenjogúságot, hogy már nem kuss volt a nevük. Ebbe keveredett még egy csipet kozmopolita élet érzés, a feminizmus hatásai, és az előzőekben említett "kurva lét". Ezzel el is készült a bódító, de veszélyes kotyvalék.

Ezt főztük magunknak, hát igyuk is meg.

2 komment

Címkék: csajok gondolkodom

A bejegyzés trackback címe:

https://johnpreston.blog.hu/api/trackback/id/tr1682210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seraphim.tipo 2008.09.29. 00:59:09

Szia!

Végigolvastam az írásaidat és elképesztő déjà vu-m lett.

Volt egy idő, amikor otthon dolgoztam és nem volt semmilyen társaságom. Kitaláltam, hogy berakom a nickemet egy chatszobába, csak hogy valamiféle "mozgás" legyen körülöttem. Egy férfi nick egy programozós szobában... néha írogattam, semmi különleges, nem is foglalkoztak velem hónapokig. Aztán egyszer az egyikőjük rájött hogy mi a pálya velem. Nagyon érdekes - és bevallom - izgalmas is volt. Kb. tíz-tizenhárom férfiról beszélünk. Nem telt bele két hét és mindegyikkel beszélgettem, mindannyian ugyan ezeket mesélték. Ők mondjuk olyan 22 és 37 között voltak és programozók. Egyedül dolgoztak otthon, vagy egyetemisták voltak, de nagy részük igen kevés emberrel találkozott nap mint nap. Idegenekkel nagyon nehezen barátkoztak és az életmódukból kifolyólag meglehetősen introvertáltak is voltak.
Szerintem nem kellene ennyire sötéten látni a helyzetet. Nem beszélve arról a pultos nőről... én nem gondolnám, hogy minden nő kurva lenne. Szerintem ez ilyen "majd én megmondom a frankót" életbölcsesség lehetett inkább tőle.

Mondjuk én teljesen más közegben élek és dolgozom.

seraphim

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2008.09.29. 11:04:03

A világ amit leírtál nem egészen ismeretlen a számomra. Amikor új voltam, mind a munkaerő piacon, mind pedig Budapesten, akkor voltak hasonló dolgaim.

Tudod, szerintem a baj ott kezdődik, hogy a legtöbb nőtől valóban elvárjuk, hogya kurvaként viselkedjen. Unalmas a romantika, a legtöbb mai férfinak már nem kell.

Ez megint olyan, hogy melyik nőre figyelnek fel egy táncparketten, aki szolidan el lötyög a barátnőivel, vagy aki úgy táncol, mintha egy Night Clubban a rúdkörül ez lenne a dolga egész este :)
süti beállítások módosítása